En möjlighet kommer när du själv bestämmer dig för vad du vill ha, en begränsning finns enbart när du själv sätter gränsen. Jag vet att vi själva kan välja vart vi vill ta oss, vad vi vill ha, vad vi vill bli. I en värld fylld av möjligheter och begränsningar gör vi våra egna val.

Följ din impuls och din drivkraft! 

Här nedan följer produkter och företag jag ingått samarbete med, företag jag fått möjlighet att vara ambassadör för. Att ingå ett sådant samarbete värderar jag högt, att kunna inspirera och rekomendera bra produkter är viktigt. För mig ska produkten vara spännande, användbar och främja kreativitet. Produkten ska ha kvalitét och ta hänsyn till mångfald och natur. 

Är du intresserad av att veta mer eller har du ett företag som vill samarbeta med mig, ta kontakt med mig.

Ambassadör

Fyllt av massa möjligheter

AMBASSADÖR FÖR NYA SMAKER

Smakbox

I ett samarbete med Smakbox har jag fått möjlighet att vara en utav deras ambassadörer. Som ambassadör inspirerar jag andra till att testa Smakbox och nyheter från deras samarbetspartners. Jag ger även dig möjlighet att få 15 % rabatt på din första Smakbox när du anger rabattkoden MINBAKSIDA vid registrering via Smakbox.

AMBASSADÖR FÖR KÖKSMASKINER

Hamilton Beach

I ett samarbete med Hamilton Beach testar jag deras köksmaskiner och utvärderar dess funkion och kvalité. Jag plockar även fram recept som kan göras med hjälp av produkterna. Dessa recept publiceras via Hamilton Beach blogg, följ länk nedanför.