Min historia

Verkligheten bakom Min Baksida

Jag vill följa min passion, jag vill ha aptit på mitt liv. Genom att lägga energi på det som ger mig drivkraft har jag möjlighet att utveckla nya möjligheter. Vare sig det är planerat eller på impuls. 

Jag startade Min Baksida för att följa min passion. För att ha möjlighet att utvecklas och att utveckla. Värdegrunden i Min Baksida är passion och aptit, som jag applicerar i mitt intresse för bakning. Med Min Baksida vill jag inspirera till att följa sitt hjärta och sin passion. Det handlar om att lita på magkänslan, vare sig det är stora beslut eller mindre, så som att ta en kaka till.

Hela Sverige Bakar

Ett äventyr med nya vägar

Under våren 2016 började äventyret med produktionen av Hela Sverige Bakar. En process med nya recept, kameramän, nya möten och mycket mer. Läs mer om min resa och mitt oväntade äventyr.

Samarbete

Nätverkande och projekt

Jag tror på utveckling och samarbete, nätverkande och kommunikation. Samarbete är en möjlighet till att inspirera. Se min portfolio på projekt och tidigare samarbeten. Har du en idé och vill komma i kontakt med mig, tveka inte, hör av dig!