Högvalta Handelsträdgård

EN VÄLSMAKANDE JURY

Tillsammans med Högvalta Handelsträdgård fick jag äran att agera jurymedlem under deras årliga skördemarknad. Ett gediget uppdrag som jag verkligen är tacksam över att jag fick förtroende till. I juryn ingick även Lena Gustavsson, Hanna Hellqvist och Anna Mossberg. 

Projekt & Portfolio

MED SMAK FÖR SAMARBETE OCH NYTÄNKANDE

Elins Bakgård

KAFFEREP OCH FÖRELÄSNING

Under hösten 2017 fick jag äran att föreläsa på Elins Bakgård om min resa och mina insikter. Under tiden jag bjöd på egenbakade godsaker lyssnade gästerna på mina insikter jag fått under de senaste åren. Ett evenemang som uppskattades av såväl gästerna och mig.

Smakbox

AMBASSADÖR FÖR NYA SMAKER

I ett samarbete med Smakbox har jag fått möjlighet att vara en utav deras ambassadörer. Som ambassadör inspirerar jag andra till att testa Smakbox och nyheter från deras samarbetspartners. Jag ger även dig möjlighet att få 15 % rabatt på din första Smakbox när du anger rabattkoden MINBAKSIDA vid registrering via Smakbox.

 
 
 

Bakboxen

TROLLBUNDEN FIKA

Tillsammans med Bakboxen skapade jag mars månads box med inspiration från mina hemtrakter i Arvika. Jag plockade fram tre recept som följde temat Trollbunden Fika. En box med inspiration av natur och skog. Besök gärna Bakboxen för ny inspiration. 

Barnmässan

UNDERHÅLLNING I KARLSTAD

Under Barnmässan 2017 deltog jag i deras scenkök, där jag bakade tillsammans med barn. Samtidigt som jag inspirerade och berättade om möjligheter genom att följa sin magkänsla. På mässan ville jag integrera med publiken samtidigt som vi bakade.